Nettiquette

"

Kedves Pályázók!

Minden résztvevő számára szeretnénk biztosítani a kellemes hangulatú kommunikációt. Ezért kérjük, udvarias kifejezési formákat használjon közösségünkben. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a monitor túloldalán emberek ülnek, akiktől Ön a valós életben is elvárja a megfelelő bánásmódot.

Netikettszabályok:

Fogalmazzon egyértelműen:
Legyen tudatában annak, hogy amikor közzétesz egy hozzászólást, azt egész Európában elolvashatják az emberek. Kerülje a regionális dialektusokat, és fogalmazzon világos, kerek mondatokban. Írás közben törekedjen arra, hogy mindenki megértse mondanivalóját.
Legyen barátságos hangvételű:
A kedvesség elősegíti a kommunikációs cserét. Ha valami elnyeri a tetszését,
akkor ossza meg másokkal. Ne lépjen fel személyeskedve más résztvevőkkel szemben. Kerülje a sértő kifejezéseket, és ügyeljen a hangnemre. Az iróniát és a kétértelmű kijelentéseket gyakran félreértik. Kritikáját udvariasan és tárgyilagosan fogalmazza meg.
Tartsa tiszteletben mások véleményét:
Ha egy fotójára vagy hozzászólására kritikát vagy negatív értékelést kap, ne veszítse el a fejét. Olvassa át nyugodtan a hozzászólást, döntse el, hogy kíván-e rá reagálni, majd írjon egy tárgyilagos hozzászólást. Ne legyen haragtartó, bocsássa meg a sértő kifejezéseket, és legyen képes Ön is bocsánatot kérni.
Ügyeljen a megfelelő tartalomra:
A rasszista, szexuális jellegű vagy emberi jogokat sértő egyéb tartalom nem kívánatos honlapunkon.

Ha betartja ezeket az egyszerű szabályokat, akkor egy remek fórumot és izgalmas versenyt hívhatunk életre, mely jó lehetőséget biztosít a fotók megosztására és a közvetlen eszmecserére. Jó szórakozást!

"
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description